خانه / توصیه های بهداشتی / طرز تهیه سرکه سیب خانگی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

🍎طرز تهیه سرکه سیب :

📝روش اول :

✅۱- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید
✅۲-آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته و دم ان را جدا کنید
✅۳-آب سیبها را به وسیله ی آبمیوه گیری بگیرید
✅۴-آب سیبها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و به ازای هر کیلو آب سیب یک لیوان سرکه سیب اضافه کنید
✅۵- ظرفتان را به مدت ۴۰ روز در جای گرم قرار دهید در این روش به آب نیاز ندارید و بعد از چهل روز بدون صاف کردن مورد استفاده قرار می گیرد.

📝روش دوم :

✅۱- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید
✅۲-آنها را به چهار قاچ تقسیم کنید و هسته ها ودم آن را جدا نمایید
✅۳-یک سطل آماده کنید و سیبها را درون آن بریزید .یک قاشق مخمر نانوایی را با آب گرم حل کنید و به سیبها اضافه کنید ویا می توانید به اندازه یک کف دست نان روی آنها قرار دهید .روی ظرف را تا جایی که ¼ ن خالی بماند زیرا بر اثر تخمیر بالا می آید و از ظرف سر ریز نشود
✅۴- به مدت۷ تا ۸ ماه با آن کاری نداشته باشید تا عمل تخمیر صورت بگیرد .بعد از آن مدت مواد را صاف می کنیم
✅۵-مواد صاف شده را درون شیشه می ریزیم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده می کنیم.

حتما ببینید

چای سیاه در برابر چای سبز؛ کدام سالم‌تر است؟

در شرایطی که مطالعات متعدد حیوانی و انسانی به قدرت آنتی اکسیدانی چای سبز و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *